En grønnere Vordingborg kommune

Kære konservative i Vordingborg Kommune.

Den grønne farve står stærkt, både når det gælder den konservative partifarve, og når det gælder et grønt fokus på bæredygtighed, miljø og natur i Vordingborg Kommune.

Henover det seneste halve års tid har vi stået i spidsen for det af kommunalbestyrelsen nedsatte udvalg: ”Mere natur i Vordingborg Kommune”, der har lagt planer for, hvordan vi får mere sammenhængende natur – af bedre kvalitet. Kystvandenes miljø skal forbedres, og der skal være bedre grobund for sjældne dyre- og plantearter. Tryk her for mere information.

I denne uge vil I kunne se annoncer i lokalmedierne, hvor vi giver nogle flere indspark til, hvordan vi kan gøre kommunen grønnere. Der er forslag om et Klimaråd, der skal koordinere, udvikle og styrke indsatsen for flere klimavenlige løsninger, og så vil vi gerne gøre fx Masnedø til en ”Grøn Energi Ø”. Vi har mange flere ideer, som vi også deler i annoncer i de lokale medier denne uge (se vedhæftede annonce). For som vi siger, det er vigtigt for os konservative at aflevere en bedre og grønnere verden til næste generation, og vi starter lokalt med en grønnere kommune.

Jeg håber, vi ses til næste Søndagsskole, der finder sted 31. oktober kl. 15 – nærmere info om emne og sted følger.

Venlig hilsen

Steffen Steffensen

Formand