Pia Warmberg

Kandidatpræsentation Pia Viltoft Wamberg

Pia WarmbergBosiddende i Vordingborg, tidligere Kalvehave og oprindeligt tilflytter i 2000. Jeg er serviceuddannet i hotelbranchen, selvstændig igennem 25 år og arbejder nu som administrationschef i en recycle virksomhed.

Jeg er mor til 4, og det er nok den vigtigste del af mig, hovedårsag til jeg ønsker at forsøge at påvirke de rammer, der er mine børns hverdag og fremtid i samfundet og ikke mindst lokalsamfundet.
Jeg vil gerne som kandidat for Konservative i Vordingborg:
  • Arbejde for, at det gøres attraktivt for børnefamilier at flytte lige netop hertil, og for dem der er her, til at blive. Det gælder for vuggestue, børnehave, fritidsordning. Det gælder Folkeskole, men også andre muligheder i friskoler. Vigtigt- at det er der, hvor familierne er og ønsker at bo, så lokalsamfundet bliver bundet sammen af institutioner, skoler, fritid og godt foreningsliv.
  • Det gode ungdomsliv, det er både uddannelse, men også fritid. Ethvert initiativ som skaterbane, cafe, diskotek eller yderligere  muligheder indenfor sport skal fremmes. Jeg  vil arbejde for at Vordingborg Kommunes unge ikke behøver køre til Næstved eller København for en bytur og gode inde og udendørs faciliteter, men rent faktisk har det her.